Bugün

Alaşehir'de Dehşet Anları Kamerada

06 Temmuz 2020 - 21:03
TAKİP ETTAKİP ET
HABER : ALİ YILDIRIM // ALAŞEHİR HABER
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli fırtına ve aşırı yağış sonucu tarım alanları zarar görürken, o dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı. Alaşehir'de yaşanan şiddetli fırtına ve aşırı yağışın yaşandığı o anlardan yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. O anlarda bağevlerinde olan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. 

Akşam saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına ve aşırı yağış nedeniyle ana hat tellerin kopması nedeniyle kemaliye, gülpınar, toygar, yuvacalı, kasaplı ve matarlı mahallelerinde 3 saate yakın elektrik kesintisi yaşanırken, ilçe merkezinde bir otomobilin üzerine ağaç devrildi. Üzüm bağlarında ise bir çok bölgede bağlar yan yattı.

KAYMAKAM UÇGUN AFET BÖLGELERİNİ GEZDİ
Alaşehir Kaymakamı Abdullah UÇGUN, dün akşamüzeri meydana gelen fırtına ve yağış afetinden zarar gören İlçemiz Akkeçili, Matarlı, Kasaplı, Kemaliye mahallelerini ziyaret ederek Üzüm bağlarında incelemeler de bulundu ve Afetten etkilenen vatandaşlarımıza 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Kaymakam UÇGUN, Devletimizin mağdur vatandaşlarımızın yanında olduğunu, yaraların en kısa sürede sarılacağını belirtti. Kaymakam UÇGUN ' Üreticilerimize büyük geçmiş olsun. Dün Akşam saatlerinde ilçemizin batısındaki mahallelerde etkili olan şiddetli fırtına ve yağış sonrası birçok tarım arazisinde hasarlar oldu ve Üzüm bağları büyük oranda zarar gördü. Bizlerde İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince Afet bölgesinde incelemeler yaptık. Ekiplerimizin Zarar tespit çalışmaları devam etmektedir. Tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İyi günde kötü günde her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağımızı belirtiyorum dedi.